Duurzaam Repareren organiseert wedstrijd

Stichting Duurzaam Repareren waar bijvoorbeeld verzekeraar Univé voor kiest, stimuleert autoschadeherstellers ‘Smart Repair’ te gebruiken. Duurzaam Repareren hangt er een wedstrijd 'Smart Hersteller 2016' aan. Smart.

Alle schadeherstelbedrijven kunnen hun medewerkers opgeven voor deze wedstrijd. Op 16 november vindt het evenement plaats tijdens AMT-Live. De deelnemers dan een aantal herstelopdrachten uit. Op basis van resultaten kiest een vakjury de winnaar.

Werkelijk duurzaam

Volgens Duurzaam Repareren zorgen schadehersteltechnieken als uitdeuken zonder spuiten en spot repair niet alleen voor een kostenbesparing, ze zijn daadwerkelijk duurzaam. Hoe? Door minder verbruik van grondstoffen, energie, arbeid en de CO2-uitstoot van de herstelling is dan ook tot 90% lager. En sowieso is herstellen duurzamer dan gelijk vervangen.

Bron: automotivemanagement

#duurzaam #automotive

Meer weergeven

Ontwerp en realisatie:

Studio Beautiful People 2016

Beautiful News is een initiatief van Beautiful CupsWe willen consumenten en het bedrijfsleven met elkaar verbinden op het gebied van duurzame ontwikkelingen. Heb je duurzaam iets te vertellen, opzienbarende nieuwtjes, duurzame, fascinerende verhalen, persberichten of filmpjes? Stuur het ons!