top of page

Beautiful Cups met een blauwe U

Binnenkort staan in alle koffiecorners van Unilever in Nederland, de papieren bekers van Beautiful Cups klaar voor – meermalig - gebruik. Anniek Mauser, directeur duurzaamheid binnen Unilever, heeft met haar team een uitgebreide communicatiestrategie rond de introductie van de bekers bedacht en geeft in een gesprek aan dat deze een mooi onderdeel vormen voor een gedragsverandering van de medewerkers. Vanaf september alle koffie en thee uit duurzame papieren bekers.

Die gewenste gedragsverandering voor een duurzaam leven, staat bij Unilever zowel intern als extern al jaren hoog op de agenda. Duurzame initiatieven met klanten, consumenten, en met medewerkers, worden opgezet op basis van het 5 Levers for Change model. 5 simpele principes waar je aan moet voldoen, geen rocket science, maar vooral heel herkenbaar:

  1. Make it understood;

  2. Make it easy;

  3. Make it fun;

  4. Make it rewarding en uiteindelijk…

  5. Make it a habit!

#papierenbekers #papercups #Unilever

bottom of page