top of page

Hebben! Fabuleuze duurzame kunst & design

En nu zien we je denken: kan dat, kunst en design duurzaam? Yep, volgens designers Jonael van der Sloot (ook wel bekend als Spruitje), Refil en cabs design wel. Wat dat oplevert: groene kunstobjecten, fabuleuze duurzame kunstwerken voor aan de muur en plafond. Creaties van miniatuur territoria in flessen, vazen en potten met lampjes. Maar er is meer. Zo komt Refill met een 3-D kunstproject en ook cabs design vlecht en perst groen en duurzaam. Kunst van drie inspirerende duurzame projecten dragen bij aan een wel heel bewust interieur.

Spruitje

Spruitje is bekend om zijn tuintjes. Met weinig onderhoud geniet je jarenlang van deze duurzame tuintjes. Een keer in het half jaar bewateren en dan kunnen de plantjes zichzelf onderhouden. Een heus bijna zelfvoorzienend plantenwereldje dat zich bloot geeft in glas. Puur natuur: de planten hergebruiken het water en de lucht in de vaas.

Refil

Refil ofwel: re-filament, maakt 3D-printing duurzaam. Met als resultaat: superstrakke platen door hergebruik van plastic afval. Met andere woorden: duurzame voorwerpen geprint van gerecyclede autodashboards en plastic flesjes. Waanzinnig voor aan je muur dus.

cabs design

cabs design maakt design van textielvezels, 100% recyclebaar materiaal. Het doel van cabs design is potentie van materialen te onderzoeken en hiermee mooie producten te ontwerpen. Het geperste textiel zorgt voor lichtgewicht kunstwerken die gemakkelijk aan elkaar bevestigd kunnen worden. Zo ontstaan er

unieke kunstwerken en vormen in alle denkbare kleuren.

#cabsdesign #duurzamekunst #kunstwerken #design #refil

bottom of page