top of page

Beautiful Cups in het Sumatraanse zonnetje!

Dat Beautiful Cups SOS (Sumatran Orangutan Society) steunt, is voor velen al bekend. Dat doen we met Run fort he Rainforest, maar dit zit verweven in de hele DNA van het bedrijf. Beautiful Coffee, Beautiful Cups, Beautiful News en natuurlijk ook in de communicatie naar onze fijne klanten. Het bedrag dat we met onze eerste editie van Run for the Rainforest hebben ingezameld, is overgemaakt naar SOS. En dit is wat SOS met ons doet…

Supporter Spotlight: Beautiful Cups

"A very special thank you to Beautiful Cups, who are supporting SOS and our work to protect and restore Sumatra's incredible forests.

Their re-usable FSC-certified coffee cups are being used in offices across The Netherlands, where the company is based, reducing waste and raising awareness about the plight of Sumatran orangutans and their ecosystem. If any supporters in The Netherlands would like to find out more, just reply to this email!"

Trots zijn we, als een pauw. Wil je meer lezen over SOS en wat zij doen en welke lieve orang-oetans ze hebben gered? Lees het op de website van SOS.

#SOS #Beautifulcups

bottom of page