top of page

Beautiful Cups genomineerd voor innovatieprijs


Innovatie Award

Op woensdag 18 januari 2017 vindt om 12.00 uur de openingsbijeenkomst plaats van het vernieuwende vakevent Facility for Future 2017. Dan wordt onder andere de Facility for Future 2017 Innovatie Award uitgereikt. De openingsbijeenkomst en de uitreiking van de Innovatie Award vinden plaats op het foundersplein.

Eén van de genomineerde bedrijven is Beautiful Cups; een conceptbeker waardoor het verbruik van kartonnen bekers in bedrijven en organisaties met 50% wordt gereduceerd. Het concept is om de beker minimaal 2 keer te hergebruiken, hiervoor zijn vinkjes op de beker ontworpen. Tevens heeft Beautiful Cups een ophaalservice voor volledige recycling.

Uit alle inzendingen zijn vijf genomineerden geselecteerd. Overige genomineerden zijn:

Guard van Guard-Mandown, Ciao!Gum van Hago Nederland B.V. , Order@ISS van ISS Facility Services en E-bike to go van The E-bike Company.

De genomineerden zullen tijdens Facility for Future worden getoond in een speciale expositie. Schrijf u gratis in voor een bezoek aan deze beurs!


bottom of page