BAM ontvangt bomen certificaat

Op dinsdag 14 februari heeft Marielle Fokkens van de BAM het bomen certificaat mogen ontvangen van Robert Wolff, directeur Beautiful Cups.

StartFragment

BAM ontvangt het certificaat door de afname van 74.000 drinkbekers van Beautiful Cups waarmee BAM negen bomen heeft geplant in het regenwoud van Sumatra. Hiermee is maar liefst 9 ton CO2 gecompenseerd!

BAM Rotterdam is inmiddels ruim 5 jaar klant van Beautiful Coffee met zes koffie-automaten en dagelijkse service. Sinds vorig jaar is BAM Rotterdam ook partner geworden van Beautiful Cups.

EndFragment


Meer weergeven

Ontwerp en realisatie:

Studio Beautiful People 2016

Beautiful News is een initiatief van Beautiful CupsWe willen consumenten en het bedrijfsleven met elkaar verbinden op het gebied van duurzame ontwikkelingen. Heb je duurzaam iets te vertellen, opzienbarende nieuwtjes, duurzame, fascinerende verhalen, persberichten of filmpjes? Stuur het ons!